Avoimesti ADHD"En minä tiedä mistä alkaa ADHD ja mihin loppuu minä. Ei semmoista ajattele ihminen, jolla se on. Sen olisin kuitenkin halunnut tietää aiemmin, enkä vasta aikuisena, että useimpien elämässäni kokemien vastoinkäymisien yhdistävänä tekijänä on ollut minun adhd- piirteeni. Tarkkaamattomuus, ylivilkkaus ja impulssiivisuus näkyy minussa. Diagnoosin saaminen oli helpotus, joka muutti minua, elämäni. Löysin armon itseäni kohtaan, koko elämääni kohtaan. Elämän varrella nurinkurin kasvaneen minäkuvan uudelleen rakentaminen on ollut kivuliasta ja haastavaa. On ollut vaikea hyväksyä, että ehkä minä sittenkin riitän. Juuri näin. Piirteineen päivineni. Minä riitän. "

**

Avoimesti Adhd- näyttely on Vera audentia Co. Hanna-Kaija Takalon ja Avoimesti Adhd Ulla Bracellarin yhteistyön tulos. Taiteellisesta puolesta on vastannut Hanna-Kaija ja tuotannollisesta Ulla. Näyttelyn mukana kulkeva fiktiivinen tarina on toteutettu yhdessä, jossa kuvattavien omat elämäntarinat, teoriatieto ja yleisesti vallitsevat stereotypiat sekoittuvat keskenään yhden naisen tarinaksi.

**

Näyttelyn avajaiset pe. 1.9. klo 17-19 & esillä 28.9.23. Oulun Hyvänmielentalolla, osoitteessa Kauppurienkatu 23, 2 krs, 90100 Oulu (sisään Vaarankadulta). Aukioloajat päivittyvät piakkoin Hyvänmielentalon sivuille.